Annotated Images Disappeared After Move To Unassigned

Hi, my annotated images disappeared after I move the image to unassigned in the annotate section as per attached image. What should I do? I am unable to reupload the dataset as it state the images are existing in the annotation.

Hey @UTM_MOK

Sorry to hear you’re having trouble

Could you provide either the Universe link or the workspace & project name/ID so that we can look into this? It would also be very helpful if you could provide the images that you are trying to upload.

Hi, thank you for reaching out.

Here’s the project ID: fyp-data-objectdetect-20240226
and this is the pathway to the images: Error Images - Google Drive

Hey @UTM_MOK

I re-read your inital post and it looks like I might’ve misunderstood you.

I was under the impression that you had a image-uploading issue. I checked your Google Drive against your project and it looks like they are there.

After re-reading your post. It sounds like you had an issue after uploading and annotating where the batch you annotated disappeared. Is that correct? If so, can you clarify a couple of things for me:

  1. When you say you moved the image to unassigned, can you confirm that you clicked the “Move to unassigned” button on a batch?

image

  1. I see that you have a batch in the Annotating column. Can you confirm its not the one there?
  2. Can you also confirm that when you type in the filename of the images in the Dataset page, they don’t show up?
    image

Hi @leo
Thanks for helping out, the annotated images were back!

1 Like